Surfen met school
De surfschool organiseert al jaren geheel verzorgde, leuke, recreatieve en sportieve schooldagen aan het strand van Hoek van Holland. In de zee zorgen we ervoor dat de kids net zo gek worden van surfen als wij! Het wordt sowieso een super dag!

Download informatie-sheet

Surfen met de Surfschool

Wat is er nu leuker dan lekker een dagje sporten aan zee met school?

Lekker heel de dag buitenspelen met je vrienden en vriendinnen in zee, op 't strand en in de duinen. Het is gezond en je leert spelenderwijs hoe golven ontstaan, stromingen werken en je uit een mui peddelt. Bij De Surfschool werken we met het buddy systeem. Hierbij maak je een tweetal waarbij je op elkaar let. Dus samenwerken in de zee om de lol zo te vergroten en te delen.
Je leert surfen, bodysurfen, stand up paddleboarden en bodyboarden. Tussen deze wateractiviteiten door kan je volleyballen, zandsnowboarden of powerkiten.
DeSurfschool.nl geeft al jaren surfles aan scholen. Je kan bij ons terecht voor een losse gymles, een halve dag, dagvullend programma of voor een schoolkampen.

Onze dagen voor het onderwijs zijn een ideale manier om kinderen en jongeren met het strand en de zee in aanraking te laten komen. Zo kunnen er sportdagen worden georganiseerd, themalessen worden gegeven of educatieve workshops worden verzorgd.
Scholen uit de buurt zoals Naaldwijk, s Gravenzande , De Lier kunnen op de fiets komen. Voor scholen uit Delft, Rotterdam , Den Haag hebben wij goede contacten met busmaatschapijen.
Ook bestaat er voor Rotterdam de mogelijkheid om bij fondsen te kijken naar gratis vervoer naar desurfschool.nl , uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.
Voor scholen geldt dat er in de meeste gevallen een subsidie is aan te vragen bij en toe te kennen door de gemeente ter ondersteuning van de kosten. We geven hierover graag advies.

Veiligheid

Hoeveel plezier we ook maken, veiligheid is de basis! Onze instructeurs hebben een EHBO-kit bij zich en de strandwacht is op loopafstand. Bovendien nemen we maatregelen om ieders veiligheid te garanderen.

Lees alles over veiligheid

Activiteiten

Tijdens de surfcamps maken we optimaal gebruik van de zee, de duinen en het strand!
We hebben alle ruimte in Hoek van Holland om te surfen, bodyboarden en alle andere wateractiviteiten op een veilige manier te beoefenen. Naast de zee hebben we natuurlijk ook nog een groot strand waar we heerlijk kunnen powerkiten, voetballen of volleyballen...alles mag en niets moet!
Naast de surfschool liggen de duinen welke we gebruiken om vanaf te glijden met de snowboards. Want de duinen zijn stijl genoeg om een spannende afdaling te maken.

Meer over activiteiten
"Wij komen al jaren surfen met onze school bij deSurfschool.nl. Elk jaar komen wij weer terug voor de goede sfeer, professionele surf lessen en alle andere activiteiten!"
~ School uit Rotterdam

Stel je arrangement samen

Stel met onderstaand formulier je arrangement samen. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Heb je vragen of andere ideeën? Alles mag en niets moet: mail freek@desurfschool.nl of bel/whatsapp 06-28651046

Type

Activiteiten

Consumpties

Groep & datum

Contactgegevens