Onbezorgd buiten spelen

De hele dag lekker buiten spelen met je vrienden. Surfen, bodyboarden, sandboarden, archery attack, het kan hier allemaal! De Surfschool heeft veel ervaring met kinderfeesten dus het wordt zonder meer een topdag!

We zitten aan de duinen en aan het strand waar we alle ruimte hebben voor iedereen die wil genieten van een dag aan zee!

We willen jullie graag een super leuke en bijzondere dag bezorgen bij ons en we hebben surfboards, bodyboards, skimboards, volleybal netten en surfpakken klaar staan voor jullie. En achteraf frietjes, gefrituurde snacks, ijs en limonade!

Stel zelf je kinderfeest samen

Veiligheid

Hoeveel plezier we ook maken, veiligheid is de basis! Onze instructeurs hebben een EHBO-kit bij zich en de strandwacht is op loopafstand. Bovendien nemen we maatregelen om ieders veiligheid te garanderen.

Meer over veiligheid
Activiteiten

Als de golven wat minder zijn, hoef je je bij de Surfschool niet te vervelen. Van sandboarden tot longboarden tot powerkiten: genoeg te doen bij de Surfschool!

Meer over activiteiten
Instructeurs

De instructeurs van de Surfschool hebben meer dan 25 jaar ervaring met surfen en het geven van surflessen. Van privélessen tot grote groepen kinderen tot bedrijfsuitjes, onze instructeurs weten wat ze doen.

Meer over ons
"Actieve toffe middag gehad. Eerst gesurft toen frietjes gegeten en als klap op de vuurpijl hebben de kids nog gesandboard. Samengevat een top middag gehad en dat voor een leuke prijs!" ~ Anja Verdonk

Stel je eigen kinderfeest samen!

Stel met onderstaand formulier je kinderfeest samen. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Heb je vragen of andere ideeën? Alles mag en niets moet: mail freek@desurfschool.nl of bel/whatsapp 06-28651046

Activiteiten

Consumpties

Groep & datum

Contactgegevens