Schooluitjes, bedrijfsuitjes en feesten

De Surfschool is gespecialiseerd in het organiseren van surflessen en andere activiteiten voor grote groepen. Kom met je klas langs om groep 8 af te sluiten, of plan een bedrijfsuitje of familiefeest.

We zitten aan de duinen en aan het strand waar we alle ruimte hebben voor grote groepen die in een privésfeer willen genieten van een dag aan zee!

We willen jullie graag een super leuke en bijzondere dag bezorgen bij ons en we hebben surfboards, bodyboards, skimboards, volleybal netten, surfpakken en BBQ´s klaar staan voor jullie.

Veiligheid

Hoeveel plezier we ook maken, veiligheid is de basis! Onze instructeurs hebben een EHBO-kit bij zich en de strandwacht is op loopafstand. Bovendien nemen we maatregelen om ieders veiligheid te garanderen.

Meer over veiligheid
Activiteiten

Als de golven wat minder zijn, hoef je je bij de Surfschool niet te vervelen. Van sandboarden tot longboarden: genoeg te doen bij de Surfschool!

Meer over activiteiten
Instructeurs

De instructeurs van de Surfschool hebben jaren ervaring met surfen en het geven van surflessen. Van privélessen tot grote groepen kinderen tot bedrijfsuitjes, onze instructeurs weten wat ze doen.

Meer over ons
"Relaxte gasten waar je veel van leert. Waren met een groep van 80 inclusief BBQ. Super top geregeld!" ~ Gee Vergouwe

Stel je arrangement samen

Stel met onderstaand formulier je arrangement samen. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Heb je vragen of andere ideeën? Alles mag en niets moet: mail freek@desurfschool.nl of bel/whatsapp 06-28651046

Type

Activiteiten

Consumpties

Groep & datum

Contactgegevens